Bang!

Informació general sobre la Festa de Nadal 2023

índex

Horari de les funcions i Teams que actuen

Hi haurà 3 actuacions. En cadascuna hi actuen dos Teams perquè tots els germans actuïn en la mateixa funció. En cas que un alumne pertanyi a un Team diferent del dels seus germans, actuarà amb el Team del germà més petit.

Totes tres actuacions són el dissabte dia 16: Dues al matí i una a la tarda. Els horaris i els Teams que hi actuen són:

  • 10:15 – Falcó i Huracà
  • 12:30 – Cicló i Jaguar
  • 17:00 – Fúries i Dofí

El poliesportiu s’obrirà 45 minuts abans de cada funció. Recordem que cal presentar el ticket d’entrada per poder accedir-hi.

Davant del poliesportiu els alumnes de batxillerat us oferiran xocolata solidària i altres productes. Aquestes iniciatives ajuden a finançar els projectes que el col·legi duu a terme a Kenya.

A quina hora hem de venir?

Els alumnes han d’estar al col·legi una hora abans de la funció. Han de venir vestits amb l’uniforme d’hivern i canviar-se a classe per a l’actuació.

On ens tornem a trobar amb el nostre fill després de la funció?

Després d’actuar, els alumnes aniran al seu pavelló. Si no heu quedat amb ells d’una altra manera, podeu trobar-vos allí.

Seguretat al poliesportiu

Passadissos lliures

Totes les persones que assisteixen a la funció tenen un lloc assignat. Tret del professorat i altres membres de l’organització, ningú no pot estar dret o obstruir els passadissos.

Cotxets fora del poliesportiu

Pel mateix motiu, no podem entrar els cotxets al poliesportiu. Habilitarem un lloc perquè pugueu deixar-los i entrar amb el vostre fill a coll.

Poliesportiu buit al final de cada funció

Agrairem que, en acabar la funció, deixem lliure el poliesportiu al més aviat possible per facilitar les tasques d’ordre i neteja de cara a la següent funció.

No cal fer cua

Com que tothom té el seu lloc assignat, procurarem no amuntegar-nos a l’entrada del poliesportiu. 45 minuts abans de la funció obrirem les portes i podrem anar entrant.

Plànol de situació

En aquest plànol podeu consultar la numeració de les cadires i la situació de les sortides d’emergència. Obre el plànol

Aforament

No podem superar l’aforament del poliesportiu i per tant hem de respectar rigorosament el nombre de localitats assignats a cada entrada.

Prepareu la vostra entrada

Assegureu abans del dissabte que no hi ha cap errada amb l’entrada que heu rebut i que podeu descarregar-la correctament. No tindrem marge per resoldre problemes a última hora.

Quan entreu al poliesportiu, podreu trobar la referència de la numeració de les files a la cadira del costat del passadís. Haureu de comptar per saber quina cadira és la vostra. Podeu consultar el plànol de situació.

Aparcament

Donat que hi haurà tres funcions consecutives, hem pensat organitzar l’accés al col·legi de la següent manera:

  • Funció de les 10:15: entrada per la Carretera de Roquetes
  • Funció de les 12:30: entrada per l’Avinguda Alcalde Barnils
  • Funció de les 17:00: entrada per la Carretera de Roquetes

Per facilitar el bon desenvolupament de la Festa, us demanem que seguiu en tot moment les indicacions dels voluntaris de Batxillerat.

També podeu adreçar-vos a ells per qualsevol dubte

Material audiovisual i didàctic

Abans de la Festa també podreu consultar el plànol de situació i el programa de mà al mòbil escanejant un codi QR.

Després de la Festa de Nadal, podreu veure la gravació de vídeo i descarregar-vos la banda sonora, el guió, el conte i la guia didàctica a la web del Programa Viaró Arts.